Visie, advies, ervaring en rol als financieel planner

Wat vindt u echt belangrijk? Die vraag gaat over uw leven en niet over geld. Geld is immers een middel en niet een doel op zich. Toch komen veel cliënten primair binnen met hun financiële vragen. Voor een pensioenadvies, een gouden handdruk advies of voor een complete en onafhankelijke financiële planning van inkomen, uitgaven en vermogen. Voor de beoordeling van hun huwelijksvoorwaarden of hun testament. Of naar aanleiding van een belangrijke gebeurtenis zoals een nieuwe relatie, echtscheiding, overlijden, gezinsuitbreiding of een andere woning.

Rik Smit

Wij stellen het zeer op prijs dat u in ons een deskundig financieel adviseur zoekt. Van ons mag u ook visie, ervaring en onafhankelijkheid verwachten.

Visie op geldzaken

Als geld geen doel is, wat zijn dan de doelen waar het werkelijk om gaat? De doelen die centraal staan in uw leven hebben vooral betrekking op wonen, werken, gezondheid, vrije tijd en uw relaties. Dankzij onze werkwijze zult u erin slagen antwoorden te vinden op deze belangrijke vraagstukken èn komt u samen met ons vanzelf uit bij de financiële randvoorwaarden die gelden voor een specifiek doel. Randvoorwaarden zoals de omvang van uw vermogen om na uw werkzame leven te genieten van vrijheid of het opbouwen van dat vermogen richting uw pensioendatum. Een goede vermogensplanning is essentieel en hoort centraal te staan binnen uw financieel plan. Hoe u dat doet? Wat dacht u ervan om gebruik te maken van onze kennis en ervaring?

Ervaring en specialisatie

Onze jarenlange ervaring als financieel planner en daarvoor als pensioenadviseur betekenen voor u dat wij u door onze efficiënte werkwijze een betaalbaar en hoogwaardig advies bieden. Op persoonlijke titel is Rik Smit gecertificeerd financieel planner ( FFP ) en lid van de Vereniging van Onafhankelijke Financieel Planners ( VOFP ). Voor u de waarborg dat u op zijn vakkennis en zijn gedragsregels mag vertrouwen.

Zijn specialisatie in familierecht betekent voor u dat u naast een vakkundige financiële planning ook een gedegen advies en begeleiding mag verwachten bij onderwerpen zoals alimentatie, verrekenenbedingen bij huwelijkse voorwaarden, erven, schenken en bedrijfsoverdracht. Rik Smit is erkend register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA).

 

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met 020-482.58.42

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter