Familiekwesties

Financiële planning of mediation: dat is de kwestie. Hoe benader je een persoonlijk vraagstuk? Ligt de nadruk op het zakelijke of wordt de inhoud bepaald door de menselijke factor? Wanneer u zich afvraagt waarom geld en gevoel voor u lastig valt te combineren, dan vindt u bij onze praktijk het antwoord op uw vragen.

 

Levenscyclus

Als gerenommeerde adviespraktijk houden wij ons dagelijks bezig met vraagstukken, gebeurtenissen of kwesties, die vroeger of later voor u aan de orde kunnen zijn. Uw leven draait niet om financiële producten, maar gaat over wonen, werken, gezondheid, vrije tijd en uw relaties (gezin, familie, zakenpartners, collega's, sportvrienden etc.). Het onderwerp en uw levensfase bepalen voor een belangrijk deel de inhoud van het vraagstuk. Uw mogelijkheden zijn behalve financieel ook emotioneel van aard. Dat maakt dat er soms meer is dan een vraagstuk. In dat geval spreken wij bijvoorkeur van een kwestie.

 

Wij behandelen voor u op deze website een aantal familiekwesties. Ons doel is om u op weg te helpen met de vragen die er voor u spelen. Daarin kunnen wij pas volledig zijn, wanneer u ons daarbij betrekt als adviseur of als mediator. Bent u op zoek naar een deskundige partij met verstand van geld en met het juiste gevoel voor uw kwestie, neemt u dan gerust eens contact met ons op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

 

Voor een afspraak in de regio Amsterdam en Zaanstreek - Waterland kunt u bellen met 020-482.58.42.

Voor de regio Het Gooi, Almere en Utrecht kunt u bellen met 0294-25.34.44

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter