Smit Vernooij c.s. financiële planning

Vragen over wonen, werk en pensioen kunnen niet los gezien worden van uw gezondheid, uw wensen ten aanzien van uw vrije tijd en zeker niet los van uw persoonlijke omstandigheden. Met de wetenschap dat ieder onderwerp naast persoonlijke aspecten ook juridische, fiscale en financiële aspecten kent, zult u al snel tot de conclusie komen dat een goed advies betekent dat met al deze aspecten rekening wordt gehouden. Een gecertificeerd financieel planner van Smit Vernooij is hier bij uitstek de aangewezen persoon voor om u te adviseren.

 

Luisteren staat zowel centraal in ons eerste gesprek met u, het intake gesprek, als in de daaropvolgende gesprekken, waarin wij samen met u dieper ingaan op uw doelstellingen en de rol die uw financiën hierbij spelen.

Waarom financiële planning?

Het antwoord op deze vraag is even kort als de vraag zelf: financiële planning loont. De beloning van een gedegen financiële planning bestaat uit Rust en Rendement.

 

Vaak gaat aan een planning het inventariseren van uw financiële huishouding vooraf. Voor de ene persoon is dit gemakkelijker dan voor de ander. Dankzij onze ervaring en praktische aanpak heeft u echter snel uw financiële huishouding geïnventariseerd en op orde.

 

Uw huidige omstandigheden zijn voor ons het vertrekpunt. Financiële planning start met een uitgebreide inventarisatie hiervan en toont uw huidige financiële positie met al haar sterke en zwakke kanten. Dankzij onze werkwijze verkrijgt u een beter inzicht in uw huidige situatie en zicht op wat nodig is om de doelen die u zou willen verwezenlijken te behalen.

 

Inkomensplanning, vermogensplanning en estateplanning

Welke vormen van financiële planning kunt u onderscheiden?

  • het afstemmen van uw inkomsten en uitgaven - inkomensplanning
  • de groei van uw vermogen alleen of in combinatie met consumptie - vermogensplanning
  • de overdracht van uw vermogen ook wel estate planning genoemd

 

Als wij ons in uw financiën verdiepen, verdiept u uw financiële mogelijkheden. Als gecertificeerd financieel planners zijn wij in staat een geïntegreerd financieel plan op te stellen. Het is met name de integratie van de diverse vakgebieden die tot de gewenste verdieping van uw financiële kansen leidt. Vanzelfsprekend streven wij voor u naar een fiscale optimalisatie van uw financiën.

 

Waarom vermogensplanning een wezenlijk onderdeel uitmaakt van onze diensten leest u hier >>

Meer weten over een gedegen financiële planning? Lees dan de 10 belangrijkste vragen over financiële planning.

 

Bel voor een afspraak met:

regio Amsterdam - Zaanstreek - Waterland 

020 - 482.58.42

regio Het Gooi - De Ronde Venen - Hilversum 

0294 - 25.34.44

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter