Visie, advies, ervaring en rol als financieel planner

"Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt het makkelijker als er geen geldzorgen zijn". Dit geeft bondig weer waar het om gaat; niet het geld zelf maakt gelukkig maar wat je kunt doen als je voldoende financiële middelen hebt. Cliënten willen advies van een onafhankelijk financieel planner en hebben uiteenlopende vragen over de situatie die voor hen belangrijk is zoals een nieuwe woning, ontslag, gezinsuitbreiding, pensioneren, schenken, echtscheiding, vermogen opbouwen, samenwonen, erven en overlijden. Zoveel mensen zoveel wensen.Greet Vernooij

 

Met onze jarenlange ervaring als onafhankelijk financieel planner krijgt u van ons een op uw wensen afgestemde financiële planning van uw inkomen, uw uitgaven en uw vermogen, met als mogelijke onderdelen pensioenadvies, gouden handdruk advies, hypotheekadvies en/of nalatenschapplanning. Hierdoor krijgt u grip op uw financiën waardoor u de doelen kunt bereiken waar het u werkelijk om gaat.

Deskundig en onafhankelijk advies

U kunt een advies verwachten dat een hoge kwaliteit heeft en toch betaalbaar blijft. Dit komt door onze jarenlange ervaring in de financiële wereld als pensioenadviseur en financieel planner waardoor we een efficiënte werkwijze hebben ontwikkeld en u zorgvuldig kunnen adviseren. Als gecertificeerd financieel planner( FFP ) en onafhankelijk financieel planner ( VOFP ) voldoen we aan de gedragscodes en onderhouden we onze deskundigheid door jaarlijks deel te nemen aan een programma van permanente educatie. U kunt op ons vertrouwen als u een advies van hoge kwaliteit wilt.

Ervaring en specialisatie

Wij onderscheiden ons graag. Door de jarenlange ervaring zijn er specialisaties ontstaan in inkomensplanning, familierecht en pensioenadvies waardoor uw vragen over alimentatie, verrekenbedingen bij huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening samenlevingscontracten, erven, schenken en belastingen bij ons in goede handen zijn. Greet Vernooij is erkend register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA).

 

Graag nodig ik u uit voor een kennismakingsgesprek. Belt u daarvoor 0294-253444

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter